Ilmoittaminen ja asiointi

Voitte toimittaa kaikki lomakkeet Työttömyysvakuutusrahastolle sekä sähköisesti että postitse.

  • Työttömyysvakuutusmaksun ennakon hakemus/muutos -lomakkeella voitte hakea ennakon muutosta, määräämistä tai poistoa.

  • Palkkasummailmoitus-lomakkeella voitte ilmoittaa vakuutusvuoden päättymisen jälkeen vakuutusvuonna maksetut palkat.

  • Yhteystietoilmoituksella voitte ilmoittaa muutoksista posti-, laskutus- ja käyntiosoitteessanne sekä ilmoittaa verkkolaskuosoitteenne sähköistä laskutusta varten.

Sähköinen asiointi

Helpoin ja nopein tapa tehdä kaikki tarvittavat työttömyysvakuutusmaksuihin liittyvät hakemukset ja ilmoitukset Työttömyysvakuutusrahastolle on Työttömyysvakuutusrahaston sähköinen asiointipalvelu. Yritykset ja yhteisöt tunnistautuvat palveluun Katso-tunnisteella ja henkilötyönantajat henkilökohtaisin pankkitunnuksin.

Palkka.fi-palvelun käyttäjät voivat hakea ennakon määräämistä, muutosta tai poistamista sekä ilmoittaa maksetut palkat vakuutusvuoden päättymisen jälkeen myös tämän palvelun kautta Työttömyysvakuutusrahastolle.

Lomakkeet

Sivun oikeasta yläreunasta löydätte linkin Lomakkeet-sivulle, josta löytyvät kaikki tulostettavat lomakkeet.

Lomakkeet voitte postittaa maksutta osoitteella
Työttömyysvakuutusrahasto
Tunnus 5017569
00003 Vastauslähetys

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee Teitä kaikissa työttömyysvakuutusmaksuihin liittyvissä asioissa numerossa 075 757 0500 arkisin klo 8–17 (heinä–lokakuu klo 9–16). Voitte myös jättää yhteydenottopyynnön tai antaa palautetta Vakuutusmaksujen asiakaspalvelulle tällä lomakkeella.

Työttömyysvakuutusrahasto ei peri maksua Vakuutusmaksujen asiakaspalveluun soitetusta puhelusta. Asiakaspalveluumme soitettaessa puhelinmaksut määräytyvät soittajan operaattorin hinnaston mukaisesti:

  • kiinteästä verkosta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm)

  • matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm)

  • ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

TVR maksaa 075-numerosta aiheutuvan ylimääräisen kustannuksen. Jos käytätte puhepakettia, teidän kannattaa tarkistaa operaattoriltanne, sisältyvätkö 075-alkuiset puhelut siihen. 

Palvelutapahtuman varmistamiseksi ja Vakuutusmaksujen asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi tallennamme puhelinpalvelun puhelut, 
ks. Rekisteriseloste (pdf).